Econom+

Yrityksen perustaminen

Nerokas yritysidea ja alan osaaminen tuottavat hyvän yritystoiminnan onnistumisen edellitykset. Me autamme uutta yrittäjää valitsemaan oikean yritysmuodon.

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme yksilöllisiä konsultointipalveluja tukemaan asiakkaidemme talouden suunnitteluun sekä tukemaan liiketoimintaa. Annamme apuja yrityksen talouden suunnitteluun ja seurantaan liittyvissä palveluissa. Asiantuntijapalveluina tarjoamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä talousjohtajapalveluja.

Talousohjaus ja raportointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme sisäisen laskentatoimen palveluja, joilla asiakas voi ennustaa ja seurata helposti oman yrityksen taloudellista tilannetta. Taloudellista tilannetta voidaan seurata yritystasolla tai syventää tarkastelua kustannuspaikkatasolle tai jopa tuotteiden katehinnoitteluun. Tarjoamme myös projektikohtaisia palveluja projektin budjetoimiseen ja talouden seurantaan.

Talousjohtajapalvelut

Meiltä yritykset saavat talousjohtajapalveluita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Yritys voi joustavasti käyttää talousjohtajapalvelua projektiluontoisesti tai pitkäaikaisena kumppanuutena. Talousjohtapalvelussamme saat asiantuntijan avuksesi hoitamaan talouden tärkeimpiä tehtäviä. Palvelu räätälöidään aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaan, tämä takaa sen että palvelu pystyy vastaamaan aina sen hetkisiin vaatimuksiin. Vuokratalousjohtaja on kustannustehokas tapa reagoida yrityksen muuttuvissa tilanteissa.